Jäsenedut

MS Word -tiedostoKulukorvauslomake YPA ry.doc (90 kB)
Täytä kulukorvauslomake ja lähetä se osoitteeseen jhl859@gmail.com. Lomakeen ohjeet löydät tiedoston toiselta sivulta.

Anna meille palautetta

Onko sinulla ehdotus jäseneduksi? Mitä muuta virkistystoimintaa YPA voisi mielestäsi tukea? Pystytkö hyödyntämään jäsenedut omassa asemamaassasi? Kerro meille, miten voimme mielestäsi tukea jäseniämme paremmin! Lähetä palautteesi osoitteeseen jhl859@gmail.com.

YPAn jäsenedut vuodelle 2020

Liikunta:

YPA tukee jäsenten työhyvinvoinnin edistämistä liikunnan tukemisella 50 euroa per jäsen 50% omavastuulla, jolloin YPA maksaa puolet palvelun hinnasta aina 50 euroon asti.

Useammalle jäsenelle järjestettyihin urheilu- ja liikuntavuoroihin voi myös hakea tukea. Tuen suuruus ratkaistaan tapauskohtaisesti.

Hieronta:

YPA edistää myös työkyvyn ylläpitämistä toimistotyössä tarjoamalla tukea hierontaan 50 euroa per jäsen 50 % omavastuulla.

Pikkujoulut ja virkistystoiminta:

YPA tukee pikkujouluja rahallisesti 50 euroa per osaa ottava jäsen.

Edustustoista tuleviin ehdotuksiin virkistystoiminnan järjestämiseksi suhtaudutaan myönteisesti. YPA tukee tapahtumia tapauskohtaisesti päätettävällä summalla.

Asemamaasta Suomeen suuntautuva kotiloma:

Paikallisesti palkatuille suomalaisille työntekijöille ei tarjota työnantajan taholta kotilomamatkoja Suomeen.

YPA haluaa edistää työssä jaksamista tukemalla asemamaasta Suomeen suuntautuvia kotilomia 50 eurolla per jäsen 50% omavastuulla, jolloin YPA maksaa puolet matkalipun hinnasta aina 50 euroon asti.

Hyödynnä myös JHL:n jäsenedut!

Katso JHL:n jäsenedut täältä.